LIVE TV: Η επίσημη αποκάλυψη της νέας McLaren MCL36

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η επίσημη αποκάλυψη της νέας McLaren MCL36
Η McLaren παρουσιάζει ταυτόχρονα F1, IndyCar, Extreme E και την ομάδα eSports.

Μετά τη Haas VF-22, τη Red Bull Racing RB18 και την Aston Martin AMR22, ήρθε η ώρα των αποκαλυπτηρίων ενός ακόμα μονοθεσίου του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2022.

Ο λόγος για τη νέα McLaren MCL36, με την οποία η ιστορική ομάδα ευελπιστεί να έχει ερμηνεύσει σωστά τους νέους τεχνικούς κανονισμούς και να επιστρέψει στην κορυφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αποκάλυψη του μονοθεσίου που θα οδηγούν και φέτος ο Ντάνιελ Ρικιάρντο και ο Λάντο Νόρις που πριν από μερικά 24ωρα επέκτεινε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη βρετανική ομάδα, θα συνδυαστεί με άλλες τρεις!

Βλέπετε η McLaren θα παρουσιάσει στην ίδια εκδήλωση, εκτός από το νέο της μονομάχο στη Formula 1, τα χρώματα της ομάδας της Arrow McLaren SP για τη νέα σεζόν του Indycar, το ηλεκτρικό αγωνιστικό με το οποίο το brand κάνει φέτος ντεμπούτο στην Extreme E και τέλος τα σχέδια του McLaren Shadow, δηλαδή του προγράμματος eSports της φίρμας.

Τα βλέμματα λοιπόν είναι στραμμένα στο εντυπωσιακό McLaren Technology Centre, στο Ουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας, με την εκδήλωση να ξεκινά στις 21.00 ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!