Η 24η Συνάντηση Αθήνας από τη ΦΙΛΠΑ: Πανέμορφα οχήματα μιας άλλης εποχής

Βασίλης Ορφανός
Η 24η Συνάντηση Αθήνας από τη ΦΙΛΠΑ: Πανέμορφα οχήματα μιας άλλης εποχής
Τα πανέμορφα κλασσικά οχήματα μάγεψαν μικρούς και μεγάλους, με φόντο το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο αττικό ουρανό την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, η ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια στην υπηρεσία του κλασικού αυτοκινήτου, συνδιοργάνωσε με την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, την 24η Συνάντηση της Αθήνας.

Τις εντυπώσεις στον προαύλιο χώρο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου έκλεψαν περισσότερα από 160 υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Οι τυχεροί επισκέπτες που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η οποία θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών, μαγεύτηκαν από το όμορφο θέαμα, θαυμάζοντας από κοντά σπάνια αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες μιας άλλης εποχής. Αντί για παράβολο συμμετοχής, όλοι οι παρευρισκόμενοι ιδιοκτήτες κατέβαλαν 10 ευρώ στον σύλλογο Φλόγα, στέλνοντας κοινωνικό μήνυμα και ενισχύοντας το έργο του.

ΦΙΛΠΑ συνάντηση Αθήνας

Μπορεί να υπερτερούσαν αριθμητικά τα αυτοκίνητα στο Καλλιμάρμαρο, όμως τα βλέμματα μαγνήτισαν οι κλασσικές μοτοσικλέτες της Ελληνικής λέσχης και ειδικά οι στρατιωτικές. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι οι φίλοι σε ανοιχτό χώρο, αποβάλλοντας την όποια μιζέρια εξαιτίας του Covid-19.

ΦΙΛΠΑ συνάντηση Αθήνας

Στην εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία συνομιλήσουμε με το Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, διακρίνοντας την αγάπη του για τα κλασσικά οχήματα. Ελπίζουμε ότι το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά, με υγεία για όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Εφραιμίδη για τις όμορφες φωτογραφίες του από το αρχείο της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασσικής Μοτοσυκλέτας.

Καλή Χρονιά. Β.Ο.

ΦΙΛΠΑ συνάντηση Αθήνας

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!