To Kymco Κ-XCT 300i με ABS πλέον!

Γιώργος Βαρίνος
To Kymco Κ-XCT 300i με ABS πλέον!
To Κ-XCT 300i είναι ένα από τα πιο ισορροπημένα scooter της αγοράς. Όχι τόσο μεγάλο που να μοιάζει με ντουλάπα, όχι τόσο μικρό σαν τα λιλιπούτια 125.

Mε 300 κ.εκ. και φυσιολογικές εξωτερικές διαστάσεις το Κ-XCT 300i είναι ένα από τα πιο πετυχημένα scooter στη μεσαία κατηγορία. Αυτό που έλειπε για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναβάτη ήταν το ABS. Στο εξής, το τελευταίας γενιάς σύστημα ABS της Bosch υπόσχεται ένα ακόμα πιο ασφαλές φρενάρισμα, με τη λειτουργία του να χαρακτηρίζεται απόλυτα γραμμική και προοδευτική. Το K-XTC φρενάρει με κυματιστούς δίσκους (τύπου μαργαρίτα), με δαγκάνα τριών εμβόλων μπροστά και δύο πίσω, χρησιμοποιώντας σωληνάκια υψηλής πιέσεως νέας τεχνολογίας, σε συνδυασμό πλέον με το ABS, εφόσον το επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Με λίγα λόγια, το καλό έγινε ακόμα καλύτερο, το ασφαλές ακόμα ασφαλέστερο.

Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος 299 κυβικών τεχνολογίας G5, ο οποίος για την περίπτωση έχει δεχθεί αλλαγές στη χαρτογράφηση, στη ροή καυσίμου αλλά και στο τελείως νέο σώμα ψεκασμού της Keihin. Αποδίδει 28,0 ίππους στις 7.750 σ.α.λ. και 29,0 Nm ροπής στις 6.500, νούμερα που σε συνδυασμό με το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία προσφέρουν στο K-XCT ασυναγώνιστες επιδόσεις.

Και όλα αυτά με αυξημένη οικονομία καυσίμου, καλύτερη απόκριση στο γκάζι, περισσότερη ροπή και καλύτερη απόδοση και λειτουργία στις χαμηλές στροφές. Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις της Kymco, το νέο K-XCT 300i ABS μπορεί να καλύψει 31 χιλιόμετρα με ένα λίτρο καυσίμου, νούμερο που συνδυαστικά με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων προσφέρει πολύ καλή αυτονομία. Το νέο K-XCT 300i ABS διατίθεται σε τρεις μοντέρνους ματ χρωματισμούς: Diesel Black Matt - Ghost White Matt - Royal Blue Matt. Η τιμή του στα 4.620 € (πλέον ενδεικτικό Τέλος Ταξινόμησης. 174,79 €) ή 4.395 € για την έκδοση χωρίς ABS, καλύπτεται με διετή ολική εγγύηση και από την αντιπροσωπεία δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή με προκαταβολή από 0% και έως 72 μήνες εξόφληση.

www.kymco.gr

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!