Η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στο πλευρό των delivery και των Courier

Gazzetta team
Η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. στο πλευρό των delivery και των Courier
Με μια ολοκληρωμένη προσφορά για τους επαγγελματίες των delivery και των Courier έρχεται η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα νέο μηχανάκι με εύκολο τρόπο και σε προνομιακή τιμή.

Η εταιρεία ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. θέλοντας να ευχαριστήσει τις εταιρείες Courier αλλά και τα παιδιά των Delivery που μας υποστηρίζουν στο να μένουμε σπίτι, προσφέρει το δίτροχο Daytona Velos R 125 σε προνομιακή τιμή με έκπτωση 300€ έως και το τέλος Μαΐου (31/5), αλλά και δυνατότητα χρηματοδότησης 24 μηνών άτοκα. Παράλληλα, προσφέρει έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά, έως και το τέλος του 2020 (31/12), με την προϋπόθεση να δουλεύουν στον τομέα του Delivery ή των Courier.

Το νέο Daytona Velos R 125 είναι προσαρμοσμένο στις νέες τάσεις και έρχεται με πλήρη εξοπλισμό, στοχεύοντας στην πρωτιά της κατηγορίας με όπλο την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και αποδοχή των καταναλωτών. Διαθέτει σύγχρονο τετράτροχο κινητήρα 125 κυβικών που αποδίδει 8,5 ίππους και 8,3 Nm ροπής και προσφέρει πραγματική οικονομία καυσίμου με τυποποιημένη κατανάλωση μόλις στα 1,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χιλιόμετρα. Έχει δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, ενώ έχει σύγχρονη και ελκυστική εμφάνιση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!