Ιππασία: Η Μυτιληναίου προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Ιόλη Μυτιληναίου

bet365

Η Ελληνική ομοσπονδία ιππασίας ανακοίνωσε πως η Ιόλη Μυτιληναίου εξασφάλισε εισιτήριο για το Παρίσι μέσω ranking στην υπερπήδηση εμποδίων.

Με τα καλύτερα νέα ξεκίνησε το 2024 για την ελληνική ιππασία, καθώς όπως έγινε γνωστό, η Ιόλη Μυτιληναίου εξασφάλισε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρωταθλήτρια της υπερπήδησης εμποδίων ήταν μέσα στις 15 που πήραν τα τελευταία εισιτήρια μέσω κατάταξης (έκλεισαν στις 31 Δεκεμβρίου οι θέσεις) κι έτσι η ελληνική ιππασία θα έχει και πάλι εκπρόσωπο στην υπερπήδηση εμποδίων, μετά από 20 χρόνια!

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

«Καλή Χρονιά σε όλους και Καλή ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Χρονιά για την Ελληνική Ιππασία που γιορτάζει την ιστορική πρόκριση της Ιόλης Μυτιληναίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΠΑΡΙΣΙ 2024!
Η Ελληνίδα αμαζόνα συγκέντρωσε πανάξια την απαραίτητη βαθμολογία στο Ολυμπιακό Ranking List που ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και εξασφάλισε για την Ελλάδα μια από τις δύο θέσεις από το Group C που δίνουν πρόκριση στο ατομικό της Υπερπήδησης Εμποδίων!

Έτσι, 20 χρόνια μετά τη συμμετοχή της Ελληνικής ιππασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η Ελλάδα θα δώσει και πάλι το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού τον Αύγουστο του 2024 στο Παρίσι !

Πολλά συγχαρητήρια στην Ιόλη και στην ομάδα της για την τεράστια επιτυχία τους και καλή επιτυχία !!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα