Παραολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός και στην 18η θέση ο Καλαράκης

Newsroom
kalarakis

bet365

Στην 18η θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Καλαράκης, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του dressage grade I.

Στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις των Παραολυμπιακών Αγώνων στο παλάτι των Βερσαλλιών, ο Μιχάλης Καλαράκης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του dressage grad I καταλαμβάνοντας την 18η θέση.

Ο 27χρονος ιππέας και το άλογό του Eros CS είχαν να αντιμετωπίσουν συνολικά 21 αντίπαλους, με την πρόκριση για τον τελικό να παίρνουν οι οκτώ πρώτοι. Το δίδυμο είχε σκορ 66.250 και με αυτή την επίδοση ολοκλήρωσε στην 18η θέση. Χρειάζονταν βαθμολογία πάνω από 70.000 για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Μπορεί ο Καλαράκης και το άλογό του να έμειναν εκτός οκτάδας αλλά η παρουσία τους ήταν πολύ σημαντική, καθώς είναι η πρώτη ελληνική συμμετοχή μετά από 20 χρόνια και μόλις η δεύτερη στην ιστορία της.

Με το καλύτερο σκορ μπήκε στον τελικό ο Ρίχαρντς Σνίκους (Λετονία), ο οποίος συγκέντρωσε 79.167 και η οκτάδα έκλεισε στο 70.833 της Μπέλα Μπάρτον (Αυστραλία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα