Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στην 23η θέση μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες η Νατάσσα Λάππα

Newsroom
ΛΑΠΠΑ
Στην 23η θέση βρίσκεται η Νατάσσα Λάππα μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες που έγιναν τη Δευτέρα (29/7) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην 23η θέση βρίσκεται η Νατάσσα Λάππα μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες που έγιναν τη Δευτέρα (29/7), από τις πέντε που ήταν προγραμματισμένες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Νατάσα ήταν 17η στην πρώτη, ενώ ακυρώθηκε για πρόωρη εκκίνηση στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να χρεωθεί το μάξιμουμ των βαθμών (25).

Ο αγώνας της συνεχίζεται τις επόμενες τρεις ημέρες όπου ειναι προγραμματισμένες άλλες 15 ιστιοδρομίες στα IQFOIL, μέχρι και την 1η Αυγούστου.

Οι δηλώσεις της, όπως αναρτήθηκαν στη σελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο facebook:

«Στην 1η κούρσα δεν τα πήγα τόσο καλά, επειδή δεν είχα καλή εκκίνηση. Στην δεύτερη κούρσα, ήμουν άκυρη επειδή ξεκίνησα ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα κατά λάθος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου δεκαπέντε κούρσες ακόμα. Ελπίζουμε να τις κάνουμε γιατί ο καιρός δεν μας βοηθάει με τον αέρα. Ο στόχος μου είναι να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα