Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξεκίνημα με μια μόλις ιστιοδρομία ο Κοκκαλάνης στα iQFOiL

Newsroom
 Ξεκίνημα με μια ιστιοδρομία ο Κοκκαλάνης στα iQFOiL

bet365

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τους ιστιοπλόους στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων στη Μασσαλία, εξ αιτίας της άπνοιας, τι έκανε ο Βύρων Κοκκαλάνης στη μοναδική ιστιοδρομία που έχει διεξαχθεί στην κατηγορία του.

Οι συνθήκες άπνοιας για δεύτερη ημέρα στη Μασσαλία συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην κατηγορία iQFOiL, στην οποία συμμετέχει ο Βύρων Κοκκαλάνης, θα έπρεπε να έχουν διεξαχθεί ήδη οι οκτώ από τις 16 ιστιοδρομίες.

Τελικά τη Δευτέρα (29/7) έγινε μόλις η πρώτη, με τον 39χρονο Έλληνα ιστιοπλόο να βρίσκεται στη 18η θέση, σε σύνολο 24 συμμετοχών. Έγινε απόπειρα να γίνει και η 2η κούρσα, όμως διεκόπη, καθώς ο αέρας έπεσε.

O Κοκκαλάνης παίρνει μέρος για 4η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες και για την Τρίτη (30/7), καιρού επιτρέποντος, έχουν προγραμματιστεί πέντε ιστιοδρομίες από τις 13:13, ώρα Ελλάδος και έπειτα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα