Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τέταρτος ο Κοκκαλάνης στην πέμπτη κούρσα των IQFoil

Newsroom
paris 2024

bet365

Τέταρτος τερμάτισε ο Κοκκαλάνης στην πέμπτη κούρσα των IQFoil

Με μία Πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Βύρων Κοκκαλάνης στην πέμπτη ιστιοδρομία για την κατηγορία σκαφών IQFoil κατέκτησε την τέταρτη θέση της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που διεξάγονται στη Μασσαλία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε τέταρτος στη συγκεκριμένη κούρσα, βρισκόμενος μια «ανάσα» από την τρίτη θέση και τον Ισραηλινό Τομ Ρεουβενί.
Με αυτή τη θέση ο Κοκκαλάνης «σκαρφάλωσε» στην 15η θέση της γενικής με 45 βαθμούς ποινής, ύστερα από την ακύρωσή του στην τέταρτη ιστιοδρομία.

Την πρώτη θέση στην πέμπτη ιστιοδρομία πήρε ο Αυστραλός Γκρέι Μόρις, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσαν ο Ιταλός Νικολό Ρένα και ο Ρεουβενί. Ο Ολλανδός Λουκ Φαν Όπζελαντ είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη με 18 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθούν ο Ρεουβενί με 19 και ο Πολωνός Πάβελ Ταρνόφσκι με 20 βαθμούς ποινής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα