Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης 20ός στην 6η ιστιοδρομία και 16ος στην κατάταξη στα iQFOiL

Newsroom
paris 2024

bet365

Ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία iQFOiL, που διεξάγεται στη Μασσαλία.

Ολοκληρώθηκε η δράση στην κατηγορία iQFOiL, στη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη συμμετοχή τού Βύρωνα Κοκκαλάνη

Ο 39χρονος ιστιοπλόος στην 5η και τελευταία κούρσα της ημέρας κατέλαβε την 20ή θέση και έπειτα από έξι ιστιοδρομίες βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης με 64β. ποινής.

Νικητής στην τελευταία κούρσα της ημέρας ήταν ο Ολλανδός, Λουκ φαν Όπζελαντ, που βρίσκεται και στην 1η θέση στη γενική κατάταξη με 19β. ποινής.

Ο Πολωνός, Πάβελ Ταρνόφκσι, με τη 2η θέση στην 6η κούρσα, ανέβηκε και στη 2η θέση της κατάταξης, με 22 βαθμούς ποινής, ενώ ακολουθεί ο Ισραηλινός, Τομ Ρεουβένι, με 23β. ποινής, αντίστοιχα.

Για την Τετάρτη (31/7) από τις 15:30 έχουν προγραμματιστεί άλλες πέντε ιστιοδρομίες.

Στο σύνολο, θα πραγματοποιηθούν 16 προκριματικές ιστιοδρομίες. Στο τέλος τους, ο πρώτος της βαθμολογίας θα προκριθεί απευθείας στον τελικό. Οι αθλητές στην 2η και την 3η θέση θα προκριθούν απευθείας στα ημιτελικά και όσοι βρίσκονται στις θέσεις 4-10 θα αγωνιστούν στα προημιτελικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα