Ολυμπιακοί Αγώνες 2024,Κοκκαλάνης:«Πάμε αύριο με άλλη ψυχολογία»(vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Ο Βύρων Κοκκαλάνης που βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης στην κατηγορία iQFOiL , που διεξάγεται στη Μασσαλία, προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις μετά το αγώνισμα.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης στην πέμπτη και τελευταία κούρσα της ημέρας του κατέλαβε την 20ή θέση, έπειτα από έξι ιστιοδρομίες και βρίσκεται στη 16η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο 39χρονος ιστιοπλόος μίλησε τονίζοντας ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάει πολύ καλύτερα για αυτόν: «Θα μπορούσε να είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα, είχα μια 8η και μια 4η θέση και στην τελευταία κούρσα ήμουν πρώτος αλλά δυστυχώς είχα δυο πτώσεις που με άφησαν πολύ πίσω».

Για τον επόμενο αγώνα του ανέφερε: «Κρατάμε τα θετικά, αν και έχω μειονέκτημα στο βάρος έχω πολύ καλή ταχύτητα σε αυτό τον άνεμο που είναι δυνατός .Πάμε αύριο με άλλη ψυχολογία τώρα που ξέρουμε ότι μπορούμε να πλασαριστούμε καλά.
Έχουμε άλλες 10 κούρσες, 5 αύριο και πέντε μεθαύριο. Πρώτα ο θεός την Παρασκευή αν είμαι στη δεκάδα θα βρεθώ στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα