Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Στη Μασσαλία το επίκεντρο της Team Cyprus

Newsroom
kontidis
Όλα τα βλέμματα για την Κυπριακή αποστολή βρίσκονται στην Μασσαλία την πρώτη μέρα του Αυγούστου. Εκεί όπου σήμερα, η Νατάσα Λάππα θα ολοκληρώσει τον αγώνα της ιστιοσανίδας, ενώ ο Παύλος Κοντίδης και η Μαριλένα Μακρή, «ντεμπουτάρουν» στα laser.

Η αυλαία ανοίγει με την ολοκλήρωση του αγώνα της Νατάσας Λάππα, η οποία μετά τις χθεσινές εξελίξεις, βρίσκεται στην 19η θέση και στοχεύει στην παραμονή της στη δεύτερη δεκάδα, πλησιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στην 15η θέση που έχει θέσει ως στόχο της. Ο αγώνας ξεκινάει λίγο μετά τις 13:15.

Την ίδια ώρα, στα νερά της Μασσαλίας, κάνει το ντεμπούτο του στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες (πέμπτη παρουσία στο κορυφαίο παγκόσμιο αθλητικό γεγονός), ο Παύλος Κοντίδης στο ILCA 7. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 και του 2022, ρίχνεται στον αγώνα των Ολυμπιακών αγώνων, με τους στόχους του να είναι πάντα υψηλοί.

Λίγο ώρες αργότερα, στις 16:35, η Μαριλένα Μακρή ξεκινάει και αυτή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ιστιοπλοΐα ILCA 6. Η καρδιά της Κυπριακής αποστολής χτυπάει σήμερα στη Μασσαλία και όχι στο Παρίσι, με τις τρείς κυπριακές παρουσίες, έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Καλή επιτυχία!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα