Ολυμπιακοί Αγώνες, ιστιοπλοΐα: Στην 30η θέση η Μαριλένα Μακρή

Newsroom
μαριλενα μακρη 30η θεση
Η Μαριλένα Μακρή, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο αγώνισμα της ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων, καταλαμβάνοντας την 30η θέση επί συνόλου 43 διαγωνιζομένων.

Στην 30η θέση ολοκλήρωσε τη δεύτερη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαριλένα Μακρή.

Η 21χρονη ιστιοπλόος του Ναυτικούς Ομίλου Αμμοχώστου ήταν 19η στη μοναδική ιστιοδρομία της ημέρας που έγινε και, κερδίζοντας δύο θέσεις – η 30η είναι η καλύτερη θέση που είχε στον αγώνα από το ξεκίνημά του επί συνόλου 43 διαγωνιζόμενων. Στο «Τόκυο 2020» η Μακρή ήταν 33η.

O αγώνας δεν κύλησε όπως τον ήθελε η πρωταθλήτρια μας σε κανένα σημείο του, ενώ σημείωσε ότι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες ημέρες δεν την ευνόησαν, λόγω χαμηλού σωματικού βάρους. Είχε επίσης ατυχίες σε 2-3 ιστιοδρομίες που θα μπορούσε να βρεθεί στο Top10.

* Tην Τρίτη (06/8) θα γίνει η κούρσα μεταλλίων αλλά η Ολλανδέζα Marit Bouwmeester έχει ήδη εξασφαλίσει το χρυσό μιας και η διαφορά από τη 2η είναι 21β (το μέγιστο που μπορεί να καλυφθεί στη medal race ειναι 18β).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα