Ολυμπιακοί Αγώνες, ιστιοπλοΐα: Στην κούρσα μεταλλίων από τη 2η θέση ο Κοντίδης

Newsroom
κοντιδης 2η θεση μεταλλια
Ο Παύλος Κοντίδης εξασφάλισε την παρουσία του στην κούρσα μεταλλίων της ιστιοπλοΐας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας τερματίσει στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Από τη 2η θέση με διαφορά -14β από τον πρωτοπόρο, +10β από τον 3ο και +14β από τον 4ο, μπαίνει στην κούρσα μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης. Τη Δευτέρα (05/8) δεν έγιναν ιστιοδρομίες λόγω άπνοιας, παρά την πολύωρη αναμονή των αθλητών στη θάλασσα.

Η κούρσα μεταλλίων θα γίνει την Τρίτη (06/8 – 16:43 CY , ΡΙΚ) με την κατάταξη όπως ήταν μετά από 8 ιστιοδρομίες. Οι βαθμοί στην κούρσα μεταλλίων μετρούν διπλοί.

O Κοντίδης είναι στην κούρσα μεταλλίων για 4η διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Πέραν του Αυστραλού, ελπίδες για το χρυσό έχει μόνο ο Κοντίδης! Για να το κερδίσει πρέπει να τερματίσει 7 θέσεις πάνω από τον Βερν, δηλαδή να είναι σε μια από τις τρεις πρώτες και ο Ματ σε μια από τις τρεις τελευταίες. Τον Κοντίδη απειλούν μόνο ο Περουβιανός και ο Βρετανός. Κανένας άλλος δεν μπορεί να τον περάσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα