Πάυλος Κοντίδης: «Ευχαριστώ τους Κύπριους για την ενέργεια που μου έστελναν»

Newsroom
pavlos_kontidis.jpg
Τις πρώτες του δηλώσεις στο ΡΙΚ παραχώρησε ο Παύλος Κοντίδης μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πάυλος Κοντίδης κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιο της καριέρας του σε Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε υπερήφανη την Κύπρο. Μετά τον αγώνα, παραχώρησε δηλώσεις στο ΡΙΚ.

Αναλυτικά το τι δήλωσε:

«Ευχαριστώ τους Κύπριους για την ενέργεια που μου έστελναν, θα γίνει μια έκρηξη στα ΜΚΔ και τους ευχαριστώ, είχα κλειστό το κινητό αυτές τις μέρες.

Τις πρώτες μέρες δεν μου έβγαινε ο αγώνας, όμως αυτό δείχνει την καρδιά του αθλητή. Δεν το περίμενα, να έχω μακροπρόθεσμη καριέρα, να είμαι σε αυτό το επίπεδο. Είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που έχω γύρω μου.

Ήξερα ότι έχω πιθανότητες για το Χρυσό. Αν με ρωτούσατε τι θα ρίσκαρα, να τα ρισκάρω όλα ή να πάω για το Χρυσό, θα έλεγα κάποιο μετάλλιο. Η κατηγορία αυτή είναι η πιο δύσκολη, βλέπεις τους κορυφαίους αθλητές που δεν μπόρεσαν να μπουν δεκάδα. Ο Αυστραλός ήταν κορυφαίος και μπράβο του.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα