Πρωταθλήτρια κόσμου στις νεάνιδες η Καράγγελου στο ελεύθερο σόλο

Newsroom
Πρωταθλήτρια κόσμου στις νεάνιδες η Καράγγελου στο ελεύθερο σόλο

bet365

Η Ζωή Καράγγελλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε τις πρώτες πρωινές ώρες η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, καθώς η Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στη Λίμα του Περού.


Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επανέλαβε ανάλογη εμφάνιση με εκείνη του προκριματικού (όπου ήταν επίσης πρώτη) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, συγκεντρώνοντας 283.2958 βαθμούς.

Ηταν μάλιστα μία νίκη θρίλερ, αφού η διαφορά της Καράγγελου και της Μαρλούς Στεενμπέεκ ήταν ελάχιστη, με την Ολλανδή να κατακτά τη δεύτερη θέση με 283.1460β., ενώ πολύ κοντά βρέθηκαν επίσης η Κινέζα Χουιγιουάν Σου (τρίτη με 282.0334β.) και η Ισπανίδα Ισαμπέλ Θούι (τέταρτη με 281.2729β.).


Το Παγκόσμιο της Λίμα ολοκληρώνεται το απόγευμα (18:00 ώρα Ελλάδας) με τον τελικό στο ελεύθερο πρόγραμμα του ομαδικού, όπου η εθνική είχε περάσει με την τέταρτη καλύτερη βαθμολογία.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα