Πλούσιο θέαμα στο πρώτο διήμερο στο Agios Nikolaos on SUP - ICF SUP World Cup

Newsroom
Πλούσιο θέαμα στο πρώτο διήμερο στο ο Agios Nikolaos on SUP - ICF SUP World Cup

bet365

Το αγώνισμα του Technical και του σπριντ πρόσφεραν έντονες συγκινήσεις στο πρώτο διήμερο του Το Agios Nikolaos on SUP - ICF SUP World Cup 2024.

Θέαμα υψηλού επιπέδου, έντονος συναγωνισμός και μονομαχίες επεφύλασσαν οι δυο πρώτες ημέρες στον αγώνα Agios Nikolaos SUP - ICF SUP World Cup 2024 στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με διοργανωτές την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κάνοε (ICF), την Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ, Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, Κυματολίσθησης με Σανίδα.


Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε το αγώνισμα του Technical, με τη συμμετοχή 170 αθλητών από 17 χώρες.

Στην κατηγορία Open ανδρών και στον τελικό νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός, Έουρε Μπλου, και τον ακολούθησαν οι Αναστάσιος Τσουρής και Φαίδων Δούκας.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, η Άλμπα Αλόνσο Φρέι από την Ισπανία, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο sprint, επικράτησε άνετα τον τελικό οδηγώντας εξ αρχής τον αγώνα.

Agios Nikolaos on SUP - ICF SUP World Cup

Η Κυριακή Λογοθέτη από την Ελλάδα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο technical νεανίδων, τερμάτισε 2η, ενώ στην 3η θέση ήταν η Αμερικανίδα, Πάρις Κάτνις, παρά την προσπαθεια από την Νάνσυ Καραΐνδρου.

Η 2η ημέρα των αγώνων είχε το εντυπωσιακό αγώνισμα του Sprint, με 192 συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια ημέρα γεμάτη ταχύτητα, δυνατές κόντρες και συγκλονιστικές αναμετρήσεις.

Ο παγκόσμιος πρωταθλήτης Αντρίι Κραΐτορ από τη Βουλγαρία, με έναν εκρηκτικό ρυθμό, επανέλαβε την περσινή του επιτυχία, κερδίζοντας και φέτος την 1η θέση, με χρόνο 00:00:38.686. Άφησε πίσω τον πρωταθλητή Ευρώπης, Βαντίν Κορόμποφ από τη Λιθουανία, που τερμάτισε σε 00:00:40.353. Ο Φαίδων Δούκας, με αποφασιστικότητα, εξασφάλισε την 3η θέση με χρόνο 00:00:40.573, προσθέτοντας μια ακόμα επιτυχία για την Ελλάδα.

Η Άλμπα Αλόνσο Φρέι επικράτησε και στο αγώνισμα του σπριντ με 00:00:48.094. Στο βάθρο την ακολούθησαν η Μάρτα Απανάσεβιτς από την Πολωνία, με 00:00:49.841 και η Κυριακή Λογοθέτη με 00:00:53.244

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα