Ευρωπαϊκό υγρού: Οι Χαλέμου και Καρακώστα στην 4η θέση στα 10μ. στις καταδύσεις

Newsroom
Οι Χαλέμου και Καρακώστα στην 4η θέση στα 10μ. στο Βελιγράδι

bet365

Η Σταυρούλα Χαλέμου και η Ιωάννα Καρακώστα πήραν την 4η θέση στον απευθείας τελικό στα σταυθερά 10μ. στις καταδύσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Σταυρούλα Χαλέμου και η Ιωάννα Καρακώστα κατέλαβαν την 4η θέση στoν απευθείας τελικό στα σταθερά των 10μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στο Βελιγράδι.

Η 17χρονη Χαλέμου και η 15χρονη Καρακώστα συγκέντρωσαν 223,56 βαθμούς και κατετάγησαν τέταρτες, μεταξύ των πέντε ζευγαριών που συμμετείχαν στον τελικό.

Πρωταθλήτριες Ευρώπης αναδείχθηκαν οι Ουκρανές Κσένια Μπάιλο και Σοφία Λίσκουν με 288,78 βαθμούς, τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Ισπανίδες, Βαλέρι Αντολίνο, Άνα Καρβαχάλμε 260,67β. και το χάλκινο οι Γαλλίδες, Τζαντέ Ζιλέ και Εμιλι Χάλιφαξ με 240,60β., ενώ στην 5η θέση ήταν οι Ρουμάνες, Αμελί Φέρστερ και Νικολέτα Μουσκάλου με 213,84β.

Νωρίτερα ο Θεόφιλος Αυθίνος κατετάγη στην 25η θέση στον προκριματικό του τραμπολίνο των 3μ. με 218,45β.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα