Ευρωπαϊκό 25αρας: Στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου

Newsroom
Ευρωπαϊκό 25αρας: Στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο με πανελλήνιο ρεκόρ ο Χρήστου

bet365

Με την τέταρτη καλύτερη επίδοση μπήκε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25αρα πισίνα ο Απόστολος Χρήστου.

Θετικά ξεκίνησε για την ελληνική κολύμβηση το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας στο Καζάν.

Στα 50 μέτρα ύπτιο είχαμε διπλή ελληνική πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Απόστολο Χρήστου μάλιστα να σημειώνει την τέταρτη καλύτερη επίδοση στα προκριματικά. Τερμάτισε πρώτος στην σειρά του με χρόνο 23.17, κερδίζοντας άνετα μια θέση στους απογευματινούς ημιτελικούς.

H επίδοσή του αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ σε 25αρα πισίνα, καθώς το προηγούμενο ήταν 23.33 και άνηκε στον ίδιο από το Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης το 2019.

Στα ημιτελικά και ο Σπανουδάκης

Εκεί θα είναι και ο Γιώργος Σπανουδάκης που στην 4η σειρά τερμάτισε στην τέταρτη θέση με χρόνο 23.84. Ηταν 13ος στο σύνολο και θα παλέψει για μια θέση στον τελικό. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 17:55 ώρα Ελλάδος.

Στα άλλα αγωνίσματα, ο Δημήτρης Μάρκος τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην σειρά του, στα 400 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 3:45.21, που ωστόσο δεν ήταν αρκετός για να τον βάλει στον τελικό. Μετά τις τέσσερις προκριματικές σειρές, η επίδοσή του ήταν η 15η συνολικά και έτσι έμεινε εκτός οκτάδας. Εκανε ωστόσο ατομικό ρεκόρ στην απόσταση, σε 25αρα πισίνα.

Τέλος, η Μαρία Θάλεια Δρασίδου στα 100μ. πρόσθιο τερμάτισε 8η στην σειρά της με επίδοση 1:08.23 και έμεινε εκτός τελικού (37η στο σύνολο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα