Ευρωπαϊκό 25αρας: Στον τελικό των 200μ. μικτής με κορυφαία επίδοση ο Βαζαίος, έτοιμος για χρυσό

Κώστας Ευθυμιάδης
Ευρωπαϊκό 25αρας: Στον τελικό των 200μ. μικτής με κορυφαία επίδοση ο Βαζαίος, έτοιμος για χρυσό

bet365

Το χρυσό μετάλλιο θα διεκδικήσει αύριο ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μέτρα μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25αρας πισίνας.

Πανηγυρικά προκρίθηκε στον τελικό των 200 μέτρων μικτής ατομικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, ο Ανδρέας Βαζαίος.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να κερδίσει τους αντιπάλους του στην πρώτη προκριματική σειρά στο Καζάν, τερματίζοντας σε χρόνο 1:53.08.

Ετσι, αύριο στις 17:30 ώρα Ελλάδος θα διεκδικήσει το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στην συγκεκριμένη διοργάνωση και όγδοο δικό του σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (25αρας ή 50αρας). Είναι ο κάτοχος του τίτλου από το 2019 στη Γλασκώβη όπου είχε κάνει και το πανελλήνιο ρεκόρ με 1:50.84.

Στην ίδια σειρά έπεσε και ο έτερος Ελληνας στο αγώνισμα, ο Γιώργος Σπανουδάκης. Τερμάτισε στην 5η θέση και 9η συνολικά με χρόνο 1:56.07 και ολοκλήρωσε την παρουσία του με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση καθώς σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και πέρασε στην τρίτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα, στο αγώνισμα. Είναι πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που αποσυρθεί κάποιος από τον αυριανό τελικό.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα