Κολύμβηση: Πρωταθλητής Ευρώπης Κ23 ο Μπίλας, έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Κώστας Ευθυμιάδης
O Στέργιος Μπίλας

bet365

Ο Στέργιος Μπίλας κατέκτησε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Κ23 στο Δουβλίνο με χρόνο 21.83 στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Ασύλληπτη εμφάνιση και χρυσό μετάλλιο για τον Στέργιο Μπίλα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στο Δουβλίνο!

Ο αθλητής του Ολυμπιακού μετά το εντυπωσιακό 21.98 στα προκριματικά, κολύμπησε στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο σε χρόνο 21.83, για να βελτιώσει εντυπωσιακά το ατομικό του ρεκόρ και μετά την πρόκριση στο Παγκόσμιο του 2024, να εξασφαλίσει με αυτόν τον τρόπο και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Δουβλίνο!

Ο Ελληνας πρωταθλητής είναι το Νο2 όλων των εποχών πλέον στην Ελλάδα στο αγώνισμα, ενώ στον τελικό άφησε πολύ πίσω του τους υπόλοιπους φιναλίστ. Θα πάει του χρόνου στο Παρίσι για τα 50 μέτρα ελεύθερο μαζί με τον Γκολομέεβ, σε μία διπλή ελληνική εκπροσώπηση. Ηδη η κολύμβηση μετρά πέντε προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με Ντουντουνάκη, Χρήστου και Σίσκο.

Δεύτερος με 21.95 ήταν ο Νορβηγός Λία με 21.95 και τρίτος ο Μπούκοφ από την Ουκρανία με 21.96.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα