H Ντουντουνάκη πέρασε και στον τελικό στο 50αρι, πανελλήνιο ρεκόρ ο Σίσκος

Κώστας Ευθυμιάδης
H Αννα Ντουντουνάκη κολυμπάει πεταλούδα στο Οτοπένι

bet365

Δεν... καταλαβαίνει τίποτα η Αννα Ντουντουνάκη που πέρασε άνετα σε έναν ακόμη τελικό, αυτή τη φορά στα 50μ. πεταλούδας. -Πανελλήνιο ρεκόρ Νέωνκαι πρόκριση στον τελικό ο Σίσκος στα 200μ ύπτιο.

Με την τρίτη καλύτερη επίδοση, η Αννα Ντουντουνάκη πέρασε στον τελικό των 50μ πεταλούδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25αρα πισίνα.

Περίπου 90 λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, η Ντουντουνάκη πήγε να αγωνιστεί και στον ημιτελικό στο 50αρι του ίδιου στυλ και πέρασε εύκολα στον τελικό.

Τερμάτισε δεύτερη στην σειρά της με χρόνο 25.32, τέσσερα εκατοστά πίσω από την Σουηδέζα Γιούβενικ (25.28) και αύριο (10/12) στις 19:14 ώρα Ελλάδος, θα πάει στον τελικό για να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο.

Η Ντουντουνάκη, μέλος της Team Future της Bwin, πέρασε με τον τρίτο ταχύτερο χρόνο και αν αύριο τα καταφέρει, θα φτάσει τα 5 μετάλλια στην ιστορία του θεσμού.

Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων και τελικό ο Σίσκος στα 200μ ύπτιο

Στην τελευταία συμμετοχή της Ελλάδας για την ημέρα, ο Απόστολος Σίσκος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ Νέων στα 200 μέτρα ύπτιο. Τερμάτισε 4ος στην σειρά του με χρόνο 1.52.17 και διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν 1.53.35 και το είχε κάνει ο ίδιος πριν ένα μήνα στην Θεσσαλονίκη.

Η επίδοσή του ήταν η 8η καλύτερη κι έτσι πέρασε στον αυριανό τελικό που θα γίνει στις 18:18 ώρα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα