Απόστολος Χρήστου: Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης πήρε το όνομά του

Newsroom
Ο Απόστολος Χρήστου

bet365

Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πετρούπολη αποφάσισε όπως το Δημοτικό Κολυμβητήριο να ονομαστεί «Ολυμπιονίκης, Απόστολος Χρήστου»

Ο Απόστολος Χρήστου μεγάλωσε στην Πετρούπολη και η δημοτική αρχή θέλοντας να τιμήσει τον «ασημένιο» στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αποφάσισε να δώσει το όνομά του στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πετρούπολης, κατά τη συνεδρίαση της 1ης Οκτωβρίου ομόφωνα έκανε δεκτή την πρόταση του δημάρχου Πετρούπολης, Ευάγγελου Σίμου κι αποφάσισε παρόντος του αθλητή, το το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης να ονομαστεί: «Ολυμπιονίκης Απόστολος Χρήστου».

«Στο πρόσωπο του Απόστολου Χρήστου θέλουμε να τιμήσουμε όλους τους Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες που πάλεψαν, ανεξάρτητα αν ανέβηκαν στο βάθρο ή όχι, τους κόπους τους, τις θυσίες τους» δήλωσε ο δήμαρχος Πετρπούπολης, Ευάγγελος Σίμος.

@Photo credits: INTIME, Αλέξανδρος Μαρόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα