Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: Έχασε το χάλκινο μετάλλιο για λάθος εκκίνηση η εθνική ομάδα στη μικτή ομαδική mixed

Newsroom
kolimvisi

bet365

Μία λάθος εκκίνηση κόστισε στην εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στα 4X100μ. μικτή ομαδική mixed του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου στο Βελιγράδι.

Μπορεί να τερμάτισε τρίτη και να πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, όμως τα επίσημα αποτελέσματα ακύρωσαν την εθνική ομάδα στα 4X100μ. μικτή ομαδική mixed του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, λόγω άκυρης εκκίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, η Νόρα Δράκου είχε αρνητικό χρόνο αντίδραση (-0,1), με συνέπεια οι διοργανωτές μετά τον τερματισμό ν' ακυρώσουν την εθνική ομάδα και να της διακόψουν «βίαια» τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Πέρα από την ελληνική ομάδα, ακύρωση υπέστη και η πολωνική ομάδα η οποία τερμάτισε πρώτη στην κούρσα. Μετά από αυτές τις ακυρώσεις πρώτη βγήκε η ομάδα του Ισραήλ, δεύτερη η Γερμανία και τρίτη η Ουγγαρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα