Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός από τον τελικό για τον Παπαστάμο στα 400μ. μικτή (vid)

Newsroom
papastamos

bet365

Ο Απόστολος Παπαστάμος δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό στα 400μ. μικτή ατομική ανδρών, καθώς είχε συνολικά τον 15ο χρόνο με 4:15.32, μένοντας μακριά από τα 4:10.83 που του χάρισαν τον ευρωπαϊκό τίτλο στο Βελιγράδι.

Ο Απόστολος Παπαστάμος δεν μπόρεσε να επαναλάβει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι ανάλογη εμφάνιση με αυτή που πραγματοποίησε στα 400μ. μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο 23χρονος, που είναι μέλος της Team Future της bwin, δεν συνόδευσε τη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες με μία πρόκριση, τερματίζοντας όγδοος στην 1η προκριματική σειρά και συνολικά 15ος.

Ο 23χρονος κολυμβητής σημειώνοντας 4:15.32 περιορίστηκε στην 8η θέση στην 1η προκριματική σειρά και στη 15η θέση στη συνολική θέση στο αγώνισμα.

Πήγε στο Παρίσι με το πανελλήνιο ρεκόρ των 4:10.83, που τον έφεραν στην κορυφή τής Ευρώπης, όμως δεν πλησίασε καν αυτό τον χρόνο.

Ο Παπαστάμος ήταν σταθερά στην 3άδα της κούρσας μέχρι τα 250μ., όμως μετά το 2ο μισό στο πρόσθιο έμεινε από δυνάμεις, πέρασε 5ος στην αλλαγή του στιλ στο ελεύθερο και τελικά τερμάτισε 8ος στη σειρά του.

Ο Λεόν Μαρσάν, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 4:02.50, έστειλε ένα ηχηρό μήνημα εν όψει του τελιλού, ο 22χρονος Γάλλος πέτυχε τον καλύτερο χρόνο με 4:08.30, μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Ακόμη δύο Έλληνες κολυμβητές αναμένεται ν' αγωνιστούν στο πρωινό πρόγραμμα με τους Απόστολο Χρήστου και Βαγγέλη Μακρυγιάννης να συμμετέχουν στα προκριματικά στα 100μ. ύπτιο, με πρώτο στόχο να περάσουν στα ημιτελικά.

Δείτε συνολικά τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό:

papastamos

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα