Χρήστου στο Gazzetta: «Θα σκεφτώ το μετάλλιο αφού μπω στον τελικό, έχω αυτοπεποίθηση»

Πηνελόπη Γκιώνη
χρηστου

bet365

Με σιγουριά για τον εαυτό του, ο Απόστολος Χρήστου έκανε το πρώτο βήμα προς τον τελικό των 100μ ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς και μιλώντας στο Gazzetta εξήγησε πως έχει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Τη θέση του στον ημιτελικό εξασφάλισε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό των 100μ ύπτιο ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται τις καλές εμφανίσεις και μία θέση στην κορυφή της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο ίδιος είναι πάντα συγκρατημένος στις δηλώσεις του όμως η αισιοδοξία και η σιγουριά για τη δουλειά που έχει κάνει, φαίνονται.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, τόνισε πως πηγαίνουν βήμα-βήμα ως τον τελικό και πως νιώθει πολύ καλά με την εμφάνιση που έκανε:

«Ήθελα να είμαι λίγο πιο άνετος, πιο απελευθερωμένος, ένιωθα λίγο πιο σφιγμένος από ό,τι συνήθως. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το ότι ήταν η πρώτη μου κούρσα σήμερα οπότε δεν ήξερα σε τι κατάσταση βρίσκομαι 100%. Αν δεν δεις τον χρόνο δεν μπορείς να ξέρεις.

Τώρα νιώθω πολύ καλά, έχω αυτοπεποίθηση για το απόγευμα, θα έχω καλή διαδρομή θα είμαι στη δεύτερη ημιτελική σειρά πάλι στον 5 διάδρομο, πολύ καλό. Με λίγο πιο γρήγορη κούρσα… Πιστεύω πως στον χρόνο μου θα κλείσει, δεν θα είναι τόσο δύσκολο απ’ ότι φαίνεται αλλά θέλω να κολυμπήσω πιο γρήγορα.

Είναι πολύ καλή χρονιά αλλά κοιτάω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Και να πω ότι θέλω μετάλλιο κανείς δεν μου εγγυάται ότι θα το κατακτήσω. Οπότε θέλω πρώτα να μπω στον τελικό, να έχω μια καλή διαδρομή και μετά… ναι, στον τελικό θα το σκεφτώ! Τώρα, όμως, κοιτάζω το επόμενο βήμα που είναι να μπω στον τελικό.

«Θα γράψουμε ιστορία αν μπούμε δύο Έλληνες στον τελικό»

Αν είμαι και εγώ και ο Βαγγέλης (Μακρυγιάννης) στον τελικό, θα γράψουμε ιστορία. Δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει εκτός αν το κάνουν τα παιδιά στα 50μ ελεύθερο, όπως μας το έκαναν και στο Βελιγράδι. Θα γράψουμε ιστορία, μπήκε τελικό ο Κρίστιαν (Γκολομέεβ, στο Τόκιο) και είχαμε πολλά χρόνια πριν για να γίνει αυτό οπότε αν μπούμε και δύο θα είναι ακόμη πιο όμορφο!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα