Μακρυγιάννης στο Gazzetta: «Τώρα πάμε για τελικό»

Πηνελόπη Γκιώνη
μακρυγιαννης

bet365

Ικανοποιημένος και απόλυτα αισιόδοξος για τη συνέχεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό των 100μ ύπτιο.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

«Τώρα πάμε για τελικό», ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε στο Gazzetta ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης, μετά την πρόκρισή του στον ημιτελικό των 100μ ύπτιο ανδρών.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, είχε ένα πλατύ χαμόγελο όσο μας μιλούσε αφού έκανε το πρώτο βήμα για μία πορεία που ονειρευόταν να έχει στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή τη φορά σε ατομικό αγώνισμα.

«Τώρα πάμε για τελικό! Είμαστε πολύ καλά, είναι ο καλύτερος χρόνος που έχω κάνει το πρωί! Ένιωθα πολύ καλά στο νερό και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να εξασφαλίσω μία θέση στον ημιτελικό.

Ο ανταγωνισμός είναι στον Θεό, ναι, αλλά εγώ κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου. Στόχος μου είναι να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ το απόγευμα και από εκεί και πέρα πιστεύω όλα τα άλλα θα έρθουν», δήλωσε μιλώντας στο Gazzetta.

Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για σήμερα, 28/7, στις 22:38.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα