Μακρυγιάννης στο Gazzetta: «Μην είμαι αχάριστος, μεγάλο επίτευγμα η 9η θέση»

μακρυγιαννης χρηστου

bet365

Παρ’ ότι το μεγάλο όνειρο της παρουσίας σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων δεν εκπληρώθηκε, ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης ευχαριστήθηκε την κάθε στιγμή του αγώνα του στον ημιτελικό των 100μ ύπτιο ανδρών στο Παρίσι.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Η La Defense αρένα ήταν γεμάτη, όταν ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης βούτηξε στην πισίνα για τον ημιτελικό των 100μ ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό έκανε τον αγώνα του ακόμη πιο συναρπαστικό. Ο ίδιος, μετά την κούρσα του που για ελάχιστα έμεινε στην 9η θέση, τόνισε πως ευχαριστήθηκε τον αγώνα του και πως έχει πλέον το κίνητρο για να συνεχίσει για ακόμη καλύτερους χρόνους.

Ο Μακρυγιάννης μίλησε στο Gazzetta και δήλωσε τα εξής:

«Για δύο κλάσματα έχασα την οχτάδα παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μία αξέχαστη εμπειρία να αγωνίζομαι στους Ολυμπιακούς σε ένα στάδιο γεμάτο με κόσμο! Ίσως ήθελα λίγο καλύτερα, στο τέλος ενώ ένιωθα πολύ καλά στο νερό τα πόδια μου ήταν λίγο κουρασμένα. Προχωράμε, όμως, και ελπίζω πως στο μέλλον θα κολυμπάμε ακόμη πιο γρήγορα.

Πιστεύω ότι ήταν μία αξιοπρεπής εμφάνιση. Ο στόχος μου ήταν να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ και να φέρω την Ελλάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, μαζί με τον Απόστολο Χρήστου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο Απόστολος θα βρεθεί στον τελικό και είμαι σίγουρος πως θα πάρει το αίμα μας πίσω. Θα δω τον τελικό αύριο το απόγευμα, από τις κερκίδες, αλλά δεν πειράζει αυτά έχει ο αθλητισμός. Παρ’ όλα αυτά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση.

Και Λος Άντζελες και του χρόνου Σιγκαπούρη (σ.σ. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου), έχουμε μεγάλο μέλλον. Αυτή η χρονιά ήταν μοναδική για μένα γιατί ξεκίνησα με 54 δευτερόλεπτα, πριν έναν χρόνο δεν ήξερα καν αν θα είμαι σε αυτό το επίπεδο λόγω κάποιων προβλημάτων αλλά αυτή τη στιγμή μου έχει δώσει μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσω αυτή τη χρονιά και να πάω ακόμη καλύτερα!

Μην είμαι αχάριστος, είναι μεγάλο επίτευγμα η 9η θέση στους Ολυμπιακούς!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα