Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποβλήθηκε κολυμβήτρια από τη Βραζιλία επειδή έφυγε από το Ολυμπιακό χωριό χωρίς να ειδοποιήσει

Newsroom
brazil/swim

bet365

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας απέβαλε από την αποστολή της την κολυμβήτρια Ανα Καρολίνα Βιέιρα επειδή έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό χωρίς να ειδοποιήσει κάποιον υπεύθυνο από την ομάδα της.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της «χώρας του καφέ» απέβαλε από την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού την κολυμβήτρια Ανα Καρολίνα Βιέιρα και απηύθηνε προειδοποίηση στο συναθλητή της, Γκαμπριέλ Σάντος, επειδή αμφότεροι έφυγαν από το Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι χωρίς άδεια.

Ο επικεφαλής της κολυμβητικής αποστολής της χώρας, Γκουστάβο Οτσούκα ενημέρωσε την Ολυμπιακή Επιτροπή, όταν εντόπισε αναρτήσεις των δύο αθλητών στα social media που τους έδειχνε εκτός Ολυμπιακού Χωριού.

Η Ανα Καρολίνα Βιέιρα, η οποία αγωνίστηκε το Σάββατο (27/7) στα προκριματικά των 4Χ100μ. ελεύθερο αμφισβήτησε τις επιλογές των αθλητριών που συνέθεσαν την ομάδα και αυτό το γεγονός λειτούργησε επιβαρυντικά οδηγώντας στην αποβολή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την άλλη μεριά, ο Γκάμπριελ Σάντος έπεσε στα... μαλακά με προειδοποίηση και θα παραμείνει στο Παρίσι.



@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα