Μάρκος στο Gazzetta: «Παγωμένος, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου»

Πηνελόπη Γκιώνη
O Δημήτρης Μάρκος

bet365

Απογοητευμένος από την εμφάνισή του στον προκριματικό των 800μ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος χρειάζεται τώρα να ανακάμψει καθώς η πορεία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Η μη αντιπροσωπευτική εμφάνιση του Δημήτρη Μάρκου, στον προκριματικό αγώνα των 800μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, οδήγησε τον Έλληνα πρωταθλητή στο να εμφανιστεί απογοητευμένος και με πεσμένη ψυχολογία. Ο ίδιος, μιλώντας στο Gazzetta, εξήγησε πως η νέα τακτική που ακολούθησε, η οποία κρίθηκε αναγκαία για να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στον τελικό, δεν του βγήκε και έπειτα η ψυχολογία του έπεσε με αποτέλεσμα να μην δείξει τον πραγματικό Δημήτρη Μάρκο.

«Είμαι παγωμένος τώρα, δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Μπήκα πιο γρήγορα στα πρώτα μέτρα, όπως είχαμε πει πως έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έχω το 7:44 και να μπω στον τελικό. Αυτή η νέα τακτική δεν μου βγήκε, μετά ένιωσα κουρασμένος και τότε ήρθε το… εγκεφαλικό. Η ψυχολογία μετά διαλύθηκε.

Δεν έχω τι να πω, δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Θα τα συζητήσω και με τον προπονητή μου αλλά τώρα πρέπει να αλλάξω την ψυχολογία μου, να ανέβω γιατί αύριο έχουμε και τη σκυταλοδρομία με τα παιδιά ωστόσο αυτή τη στιγμή ούτε γι’ αυτό μπορώ να σκεφτώ τίποτα, είμαι παγωμένος. Δεν το ευχαριστήθηκα», είπε στο Gazzetta.

O ίδιος συνεχίζει στη διοργάνωση με τη σκυταλοδρομία 4Χ200μ, αύριο 30/7 το πρωί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα