Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Αμερικανός Ράιαν Μέρφι έμαθε το φύλο του μωρού του μόλις κέρδισε το χάλκινο! (vid)

Newsroom
paris 2024

bet365

Η γυναίκα του Αμερικανού κολυμβητή Ράιαν Μέρφι έκανε ένα πολύ διαφορετικό gender reveal υπό τα βλέμμα όλου του πλανήτη, αφού ανακοίνωσε το φύλο του μωρού αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Έναν διαφορετικό τρόπο να αποκαλύψει το φύλο του παιδιού που περιμένει προτίμησε η γυναίκα του Αμερικανού κολυμβητή Ράιαν Μέρφι, καθώς το ανακοίνωσε μέσω ενός πανό μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Ράιαν Μέρφι γιόρτασε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την αποκάλυψη του φύλου του παιδιού που περιμένει και τράβηξε τα βλέμματα και το χειροκρότημα όλου του κολυμβητηρίου των Ολυμπιακών Αγώνων .

Να θυμίσουμε ότι πίσω από τον Αμερικάνο κολυμβητή τερμάτισε ο Απόστολος Χρήστου, οπού τους χώρισαν μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου, με τον Έλληνα αθλητή να κατακτά την υψηλότερη θέση για την Ελλάδα στην κλασική κολύμβηση στην ιστορία των Αγώνων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα