Χρήστου στο Gazzetta: «Δεν κρύβω πως στοχεύω στο μετάλλιο, να έχω και λίγη τύχη αν χρειαστεί»

Πηνελόπη Γκιώνη
χρηστου

bet365

Ευδιάθετος και έτοιμος να απολαύσει μία ακόμη κούρσα σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν ο Απόστολος Χρήστου λίγο μετά την πρόκρισή του στα 200μ ύπτιο στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Απόστολος Χρήστος, μετά την πρόκριση του στον τελικό των 200μ ύπτιο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτός θα είναι ο δεύτερος τελικός για τον Έλληνα κολυμβητή, που πριν από δύο μέρες κατάφερε να βρεθεί στην τέταρτη θέση των 100μ ύπτιο χάνοντας το μετάλλιο για μόλις 0.02 εκατοστά.

Σήμερα, κάνοντας και ένα μικρό ρεκόρ, φάνηκε έτοιμος για έναν ακόμα μεγάλο τελικό έχοντας βέβαια τον ίδιο στόχο: ένα μετάλλιο.

«Πήγα πολύ καλά, για ένα κλάσμα έκανα ατομικό ρεκόρ και είμαι χαρούμενος, είναι μία νέα καλύτερη επίδοση για μένα. Εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία που μου δόθηκε να βρεθώ στον τελικό που αντικειμενικά ήταν ένας βατός τελικός για Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρώ», είπε ο Χρήστου μιλώντας στο Gazzetta και συνέχισε:

«Αρχίζει να μου… λέει κάτι το ότι είμαι και σε δεύτερο τελικό. Το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δείχνει πως είμαι στην καλύτερη κατάσταση, είναι ένα ατομικό ρεκόρ, το χαίρομαι, να το χαρώ και αύριο και να είμαι ανταγωνιστικός. Και άμα χρειαστεί στο τέλος να έχω και λίγη τύχη αυτή τη φορά.

Τώρα ναι, είμαι πιο χαλαρός σε θέμα αντιμετώπισης έφυγε η πίεση γιατί τα 100μ ήταν ο βασικός μου στόχος, όχι φέτος αλλά τα τελευταία 10 χρόνια που κολυμπάω σε αυτό το επίπεδο οπότε υπήρχε παραπάνω πίεση. Οπότε τώρα ήρθα να το απολαύσω, είναι ο δεύτερος μου στόχος και τα πηγαίνω περίφημα μέχρι στιγμής.

Σίγουρα θα το κοιτάξω λίγο διαφορετικά τώρα, επειδή θα είναι πιο κρίσιμος ο τελικός και θέλει πάρα πολύ να είμαι ανταγωνιστικός. Θέλω να τα δώσω όλα και στο τέλος πραγματικά να δικαιωθώ με έναν καλό χρόνο. Το στοχεύω το μετάλλιο, δεν το κρύβω. Πέρασα τέταρτος στον τελικό, οι υπόλοιποι κολύμπησαν 1:55.9 και 1:56 μικρό, είμαστε όλοι για μετάλλιο αύριο και είναι 200μ, δεν είναι μικρή απόσταση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα