Ολυμπιακοί Αγώνες: Στα ημιτελικά ο Κριστιάν Γκολομέεβ, δεν τα κατάφερε ο Μπίλας

Newsroom
O Κριστιάν Γκολομέεβ

bet365

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά στο 50μ ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όμως ο Στέργιος Μπίλας δεν τα κατάφερε.

Την πρόκριση για τα ημιτελικά των 50μ. ελεύθερο εξασφάλισε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στην δέκατη σειρά που κολύμπησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο οποίος βρέθηκε όγδοος στα προκριματικά του αγωνίσματος με 21.86 και και το απόγευμα της Πέμπτης (1/8) θα δώσει το παρών στα ημιτελικά.

Από την άλλη μεριά ο Στέργιος Μπίλας , στην παρθενική συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς, ήταν στην έβδομη διαδρομή τερματίζοντας πέμπτος με 22.00 , όμως βρέθηκε στην 18η θέση και έκτος ημιτελικού για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου.

Την 16άδα των ημιτελικών «έκλεισε» με 21.94 ο Γάλλος Μαξίμ Γκρουσέ και ο ταχύτερος όλων ήταν ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι με 21.32.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα