Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200μ. μικτής ατομικής ο Παπαστάμος

Newsroom
papastamos

bet365

Ο Απόστολος Παπαστάμος πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 200 μέτρων μικτής ατομικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Απόστολος Παπαστάμος πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά των 200 μέτρων μικτής ατομικής με τον 16ο καλύτερο χρόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ο 23χρονος κολυμβητής «έκλεισε» την 16άδα με επίδοση 2:0.79 και έδωσε ραντεβού το απόγευμα στα ημιτελικά, αφήνοντας στο παρελθόν του την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στον τελικό των 400μ. μικτή.

Ο Έλληνας κολυμβητής, που είναι μέλος της Team Future της bwin, ήταν ο μόνος που πέρασε με επίδοση άνω των δύο λεπτών, θα έχει όμως την ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο στην κούρσα του ημιτελικού.

Ταχύτερος των προκριματικών ήταν ο Ιάπωνας Νταϊγια Σέτο με 1:57.48 και πίσω του βρέθηκε ο Βρετανός Ντάνκαν Σκοτ με 1:57.77.

Ο Απόστολος Παπαστάμος δίνει ραντεβού στα ημιτελικά το βράδυ της Πέμπτης(1/8) στις 22:47.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα