Ολυμπιακοί Αγώνες, Στέργιος Μπίλας: «Το απόγευμα θα είμαι στην κερκίδα να στηρίξω τον Γκολομέεβ» (vid)

Newsroom
mpilas

bet365

Ο Στέργιος Μπίλας προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του στα 50μ. ελεύθερο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέργιος Μπίλας, στην πρώτη του συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε τη 18ος με επίδοση 22.00 και βρέθηκε εκτός ημιτελικού.

Ο Έλληνας κολυμβητής σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό τόνισε πως τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί πολύ καλύτερα για αυτό αν αγωνιζόταν το απόγευμά: «Ήταν μια πολύ καλή κούρσα για πρωί ειδικά που δεν κολυμπάω καλά. Αυτό που μου στέρησε την πρόκριση ήταν ο τερματισμός. Αναγκάστηκα να μακρίνω την τελευταία μου χέρια και με περάσανε οι αντίπαλοι μου.Δεν θυμάμαι κάτι άλλο από την κούρσα, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο τερματισμός μου στέρησε την πρόκριση.Αν κολυμπούσα απόγευμα θα κολυμπούσα πιο γρήγορα. Στο ευρωπαϊκό κολύμπησα με χρόνο 22:30 το πρωί και στον τελικό 21:70».

Επίσης ο 22χρονος αθλητής εξέφρασε την υποστήριξη του στον Κριστιάν Γκολομέεβ: «Θα ήταν πολύ όμορφο να είμασταν και οι δυο στα ημιτελικά. Πιστεύω πολύ στον Κριστιαν, είναι ένα εξαιρετικός αθλητής το απόγευμα θα είμαι στην κερκίδα να τον στηρίξω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα