Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ποστ του Ολυμπιακού για τον «ασημένιο» Χρήστου

Newsroom
hristoy_olympiakoi

bet365

Μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram, ο Ολυμπιακός έδωσε συγχαρητήρια στον αθλητή του Απόστολο Χρήστου για την τεράστια επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Απόστολος Χρήστου έκανε τεράστια εμφάνιση στον τελικό των 200μ. ύπτιο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τον αθλητή του συνεχάρη ο Ολυμπιακός, μέσω των social media, χαρακτηρίζοντας τον «Μυθικό» και «Θρυλικό».

Χρήστου στο Gazzetta: «Θεός, τύχη, κάρμα ήταν όλα μαζί μου σήμερα, δεν γινόταν να το χάσω το μετάλλιο»

Η δημοσίευση του Ολυμπιακού για το μετάλλιο του Χρήστου:

«Μυθικός, θρυλικός, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Ο πρωταθλητής του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο Παρίσι, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 200μ. ύπτιο!

Το πρώτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην ιστορία της ελληνικής κολύμβησης, ανήκει, πλέον, στον τεράστιο αθλητή του Θρύλου!

Ο «ερυθρόλευκος» κολυμβητής, μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στα 100μ. ύπτιο, συμμετείχε για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων και κατάφερε κάτι απίθανο, ιστορικό, ανεπανάληπτο στη γαλλική πρωτεύουσα, αναδείχθηκε δεύτερος σε όλο τον κόσμο στα 200μ. ύπτιο!

Στον τελικό του αγωνίσματος στη Γαλλία, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε εξαιρετικά, έκανε τρομερά «περάσματα» στο πρώτο 100άρι (26.39 στο 50αρι, 54.90 στο 100αρι) και τα έδωσε όλα στο τέλος, φτάνοντας μια «ανάσα» από το χρυσό μετάλλιο στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, πετυχαίνοντας και Πανελλήνιο ρεκόρ, με την απίστευτη επίδοση 1:54.82 (πρώτος ο Ούγγρος Χούμπερτ Κος, με 1:54.26)».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα