Γκολομέεβ στο Gazzetta: «Δεν μπορώ να το χωνέψω, νομίζω ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί»

Πηνελόπη Γκιώνη
ντουσκος

bet365

Προσπαθώντας να διαχειριστεί πως έχασε για λίγα εκατοστά το όνειρό του, εμφανίστηκε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά τον τελικό των 50μ ελεύθερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έφτασε μία ανάσα μακριά από το Ολυμπιακό μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο, όμως τελικά για 0.03 έμεινε εκτός βάθρου. Ο πρωταθλητής της κολύμβησης, που αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, κατέλαβε την 5η θέση και σχετικά με αυτή μίλησε στο Gazzetta, προσπαθώντας να διαχειριστεί πως έχασε το μετάλλιο μέσα από τα χέρια του:

«Δεν μπορώ να το χωνέψω. Για 3 εκατοστά. Ήταν πολύ κοντά, κρίμα. Κρίμα γιατί το ήθελα πάρα πολύ, δούλεψα τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ και… στεναχωριέμαι αλλά έτσι είναι το 50άρι ελεύθερο. Είναι το πιο δύσκολο αγώνισμα, λάθη δεν συγχωρεί

Ο χρόνος ήταν καλός αλλά ήθελα να πάω πιο γρήγορα, κάτω από 21.50 κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ που ήξερα ότι αυτό θα μου χάριζε ένα μετάλλιο. Αλλά αυτό σε τελικό Ολυμπιακών δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Όλοι μπορούσαμε να το πάρουμε αυτό το μετάλλιο.

Ήξερα ότι οι πρώτοι δύο θα είναι στο 21 μικρό και ότι η τρίτη θέση θα είναι ανοιχτή για όλους. Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς στην κούρσα είναι πολύ θολή στο μυαλό μου ακόμα. Θα ήθελα να δω πόσες χεριές έκανα, αν το πίεσα παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Θα δούμε τα λάθη με τον προπονητή.

Μάλλον είναι η τελευταία μου Ολυμπιακή κούρσα. Δύσκολο είναι να φτάσω στο Λος Άντζελες, έχω ένα παιδί, θέλουμε να κάνουμε κι άλλο παιδί, δεν ξέρω. Νομίζω ήταν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί. Είμαι ευχαριστημένος με όσα έχω κάνει, θα το ήθελα κι αυτό το μετάλλιο στη συλλογή μου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα