Ολυμπιακοί Αγώνες, Χρήστου: «Το μετάλλιο είναι δώρο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού» (vid)

Newsroom
christou

bet365

Ο Αργυρός ολυμπιονίκης, Απόστολος Χρήστου, αφιέρωσε το μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στην αγαπημένη του ομάδα τον Ολυμπιακό, που τον Μάρτιο συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας!

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το αφιέρωσε στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος πρωταθλητής κολύμβησης επέστρεψε στη Ελλάδα και σε δηλώσεις του στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποκάλυψε ότι το μετάλλιο του είναι ένα δώρο στην ομάδα που αγωνίζεται, τον Ολυμπιακό, για τα 100 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το μετάλλιο. Ολοκληρώθηκα σαν αθλητής, ήταν η επιτυχία που μου έλειπε φέτος είχα το μετάλλιο στο Παγκόσμιο και τώρα το Ολυμπιακό και θεωρώ ότι είναι ένα ωραίο δώρο για την ομάδα μου τον Ολυμπιακό, κλείνουμε και τα 100 χρόνια του χρόνου. Οπότε ολοκληρώθηκα» ανέφερε στις δηλώσεις του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα