Παγκόσμιο πρωτάθλημα 24 ημερών ανακοίνωσε η Wolrd Aquatics για το 2025

Newsroom
Ο Απόστολος Σίσκος

bet365

Χρονική διάρκεια μεγαλύτερη από αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων θα έχει το παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου 2025 στη Σιγκαπούρη.

Ούτε 10, ούτε 15, αλλά 24 ημέρες θα είναι η χρονική διάρκεια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

Όπως ανακοίνωσε η World Athletics το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνει από τις 11 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου 2025 και θα φιλοξενηθεί στο «Singapore Sports Hub, που περιλαμβάνει ανοιχτό και κλειστό στάδιο, καθώς και κολυμβητικό κέντρο.

Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 2.500 αθλητές και αθλήτριες από 210 χώρες, που θα διαγωνιστούν σε 76 αγωνίσματα σε όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση, καλλιτεχνική κολύμβηση, καταδύσεις, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, high diving).

Υπενθυμίζεται ότι το 22ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου είχε ανατεθεί αρχικά στο Καζάν, όμως, η τιμωρία της Ρωσίας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ανάγκασε τη διεθνή ομοσπονδία να αλλάξει πλάνα και να δώσει τη διοργάνωση στη Σινγκαπούρη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα