Παραολυμπιακοί Αγώνες, Καρυπίδης: «Θα επανέλθω ακόμα πιο δυνατός στο L.A.»

Newsroom
Οι Δημήτρης Καρυπίδης και Νίκος Κοντού

bet365

Τι δήλωσαν οι Δημήτρης Καρυπίδης και Νίκος Κοντού μετά τη συμμετοχή τους στον τελικό στα 100μ. ύπτιο S1 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης, όπως και στο Τόκιο, έτσι και τώρα στο Παρίσι κατέκτησε την 4η θέση στα 100μ. ύπτιο S21 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης στις δηλώσεις του, υποσχέθηκε πως στο Λος Αντζελες το 2028 θα είναι ακόμα πιο δυνατός, ενώ ευχαρίστησε όλους τους Έλληνες για την υποστήριξη.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που εκπροσώπησα την χώρα μου σε ακόμα έναν τελικό. Δεν είμαι στα καλύτερά μου αγωνιστικά και δεν είμαι ο καλός μου εαυτός. Έχω έναν τραυματισμό και κάποιες ενοχλήσεις εδώ και κάποιο διάστημα, αλλά έκανα αυτό που μπορούσα. Μόνο που είμαι εδώ νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος. Συγχαρητήρια στον συναθλητή μου και αδελφικό φίλο, Νίκο Κοντού, που πραγματικά ήταν μεγάλη χαρά που συμμετείχαμε μαζί σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Και οι δύο γνωρίζουμε καλά τι έχουμε περάσει για να βρισκόμαστε εδώ».

Κοντού: «Δεν μπορώ να πιστέψω πραγματικά ότι βρίσκομαι εδώ»

Με τη σειρά του ο Νίκος Κοντού, συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή με την 5η θέση και στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του.

«Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να πιστέψω πραγματικά ότι βρίσκομαι εδώ. Όλη αυτή η προσπάθεια έγινε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που βοήθησαν. Δουλέψαμε πολύ εγώ και ο προπονητής μου και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά και την γυναίκα μου που είναι δίπλα μου σε κάθε επιτυχία και αποτυχία. Είχα πολύ άγχος και αυτό που σκεφτόμουν ήταν να μπω μέσα και να πάρω αυτή τη θέση.
Δεν το ευχαριστήθηκα πολύ λόγω του άγχους, αλλά θα ευχαριστηθώ την δεύτερη κούρσα».

@Photo credits: Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα