Παραολυμπιακοί Αγώνες, κολύμβηση: «Αργυρή» για δεύτερη φορά η Καρολίνα Πελενδρίτου! (vid)

Newsroom
ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ
Στη δεύτερη θέση των Παραολυμπιακών Αγώνων στα 50 μέτρα ελεύθερο βρέθηκε η Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση.

Το έβδομο μετάλλιο στην καριέρα της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η Καρολίνα Πελενδρίτου το βράδυ του Σαββάτου (31/8).

Η σημαιοφόρος της κυπριακής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο, στην κατηγορία S11, καταφέρνοντας να αποσπάσει για δεύτερη φορά το αργυρό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Εξαιρετική η προσπάθεια της Κύπριας κολυμβήτριας, σε μία πολύ γρήγορη κούρσα, με την Κινέζα νικήτρια του χρυσού μεταλλίου να καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ!

Στο Τόκιο η Καρολίνα Πελενδρίτου είχε κατακτήσει το χάλκινο, ενώ συνολικά πλέον έχει φθάσει τα επτά μετάλλια στην καριέρα της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα