Παραολυμπιακοί Αγώνες: Στην 11η θέση ο Κωστάκης στα 150μ μικτή

Newsroom
kwstakis

bet365

Ο Γιάννης Κωστάκης ολοκλήρωσε την παρουσία του στο πρώτο του αγώνισμα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και έχει άλλα τρία στο πρόγραμμά του, στα οποία επιθυμεί να δείξει τον καλό του εαυτό. 

Ο 52χρονος κολυμβητής κατέλαβε την 11η θέση στα 150μ μεικτής SM3 με επίδοση 3:47.16. Ο τελικός έκλεισε στο 3:27.39 και έτσι δεν μπόρεσε να κλείσει την θέση του στην οκτάδα. Αυτό όμως δεν τον πτοεί αφού έχει άλλα τρία αγωνίσματα στο πρόγραμμά του για το Παρίσι.

«Πήγε καλούτσικα η κούρσα και εκεί που υπολόγιζα και εγώ, δηλαδή κοντά στη 10άδα και στον χρόνο που έκανα. Ήταν λίγο πιο αργά από το ατομικό μου ρεκόρ. Είχα γρήγορους αντιπάλους και ήταν ένας γρήγορος αγώνας. Το προσπάθησα όσο μπορούσα και το χάρηκα πολύ. Είναι η πρώτη μου κούρσα και έχω και τα υπόλοιπα αγωνίσματά μου, τα 50μ πρόσθιο SB2, τα 50μ ελεύθερο και τα 200μ ελεύθερο S3. Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα τα πάμε εξίσου καλά. Ήταν μια πρώτη εμπειρία με το κολυμβητήριο και τον καινούριο χώρο. Ένιωθα καλά μέσα στο νερό και πήρα καλύτερη αίσθηση για τα υπόλοιπα αγωνίσματα. Χαίρομαι πολύ διότι βλέπω ότι πρωταγωνιστεί η Ελλάδα σε αυτούς τους Παραολυμπιακούς Αγώνες που το επίπεδο είναι υψηλό, οπότε θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό».

@Photo credits: Hellenic Paralympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα