Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Σταματαπούλου έγινε «χρυσή», ανήμερα των γενεθλίων της

Newsroom
Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

bet365

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου έγραψε τη δική της ιστορία και πώς τα φέρνει η ζωή, ανήμερα των 38ων γενέθλίων της κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας της σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, έφθασε και στην κορυφαία επιτυχία της καριέρας της.

Ανήμερα των 38ων γενεθλίων της η Σταματοπούλου έκανε την κούρσα της ζωής της κι ανέβηκε στην κορυφή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S4 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.


H Ελληνίδα κολυμβήτρια ήταν συγκλονιστική, με τρομερές δυνάμεις στο δεύτερο μισό της κούρσας, πέρασε στην 1η θέση και δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει καμία από τις αντίπαλές της.

Τερμάτισε σε 50:12, με την Γερμανίδα Τζίνα Μπότσερ να είναι δεύτερη με 51.40 και τη Βραζιλιάνα Λίντια Βιέρα Ντε Κρουζ, να τερματίζει στην 3η θέση με 52:00. Η Σταματοπούλου στο ίδιο αγώνισμα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο το 2021, ενώ το 2016 στο Ρίο είχε τερματίσει στην 5η θέση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα