Η Κύπρος υποδέχθηκε την Παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου!

Newsroom
ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ
Θερμής υποδοχής έτυχε η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση δυο μεταλλίων στο Παρίσι.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στην Καρολίνα Πελενδρίτου οι άνθρωποι του ΚΟΑ και της ΚΕΠΕΑ, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η παρά αθλήτρια «πάτησε» Κύπρο 11 ημέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. πρόσθιο στην Παραολυμπιάδα του Παρισιού, ενώ νωρίτερα είχε κατακτήσει και το αργυρό στα 100μ. ελέυθερο.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

Η Κύπρος υποδέχτηκε την Καρολίνα Πελενδρίτου, η οποία έφτασε τα 8 παραολυμπιακά μετάλλια με τα 2 μετάλλια που κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Την πρωταθλήτριά μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κάλλη Χατζηιωσήφ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Ανδρέας Καμαρλίγγος και μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΕΠΕ (Κλέα Παπαέλληνα, Ανδρέας Ρουμπάς). Η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε την Καρολίνα Πελενδρίτου που «κάνει περήφανη όλη την Κύπρο» και της παρέδωσε ένα αναμνηστικό δώρο. «Όλα αυτά τα χρόνια η Καρολίνα έχει χαράξει τη δική της ιστορία, μια ιστορία μοναδική για τον κυπριακό αθλητισμό και γι’ αυτό την ευχαριστούμε και την τιμούμε. Το όνομα Καρολίνα Πελενδρίτου έχει γράψει πια ιστορία», είπε η Κάλλη Χατζηιωσήφ.

Μετά την υποδοχή της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας ακολούθησε θερμή υποδοχή στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, ο οποίος τίμησε την πρωταθλήτριά μας για τα δύο μετάλλια που κατέκτησε στο Παρίσι. Η Καρολίνα Πελενδρίτου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο και το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο, φτάνοντας τα 8 μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα