Καρολίνα Πελενδρίτου: Κατάθεση ψυχής από την Παραολυμπιονίκη για τον αθλητισμό και τις αντιξοότητες (vid)

Newsroom
πελενδρίτου ομιλια
Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης και τρις «χρυσή» Παραολυμπιονίκης, μίλησε στο συνέδριο «Start to Talk» σχετικά με την πορεία της στον αθλητισμό, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ως άτομο με μειωμένη όραση.

Η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, καθήλωσε το ακροατήριο με την ομιλία της στο Συνέδριο «Start to talk», το οποίο διοργάνωσε ο ΚΟΑ την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Διευρυμένη Μερική Συμφωνία Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης (EPAS).

Η ασφάλεια του παιδιού στον αθλητισμό βρέθηκε στο επίκεντρο του Συνεδρίου και στην ομιλία της η Κύπρια πρωταθλήτρια στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια από τα 9 της χρόνια, όταν διαγνώστηκε το πρόβλημα στην όρασή της, ενώ μοιράστηκε και προσωπικά της βιώματα. Παράλληλα αναφέρθηκε στις δράσεις που αναλαμβάνει πλέον για να μην αντιμετωπίσουν άλλα παιδιά αυτές τις αντιξοότητες.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία της Καρολίνας Πελενδρίτου στο συνέδριο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα