Κυριάκος Μητσοτάκης σε ολυμπιονίκες της κωπηλασίας: «Εμείς τραβάμε κουπί συνέχεια»

Newsroom
Η ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

bet365

Η ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στον «χάλκινο» ολυμπιονίκη της κωπηλασίας, Πέτρο Γκαϊδατζή, στη συνάντησή του με ολυμπιονίκες στα εγκαίνεια της 88ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια της βόλτας του στο χώρο της 88ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σάββατο (7/9).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο περίπτερο 1 του Υπουργείου Αθλητισμού κι εκεί είχε την τύχη να συναντήσει ολυμπιονίκες, που έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνεια της ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε να τον πλησιάσουν οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο Παρίσι.

Συνομιλώντας με τον Πέτρο Γκαϊδατζή, ο ολυμπιονίκης της κωπηλασίας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει τη δική του απάντηση, λέγοντας: «Εμείς τραβάμε κουπί συνέχεια».

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Παπανίκος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα