Κωπηλασία: Το ταξίδι της ομάδας για τους Ολυμπιακούς ξεκινά με προετοιμασία στη Γαλλία

ντουσκος

bet365

Στη Γαλλία για προετοιμασία θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα η ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας, πριν ταξιδέψει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το ταξίδι της ολυμπιακής ομάδας κωπηλασίας, που απαρτίζεται από επτά μέλη, ξεκίνησε με προετοιμασία στη Γαλλία λίγο πριν φτάσουν στο Παρίσι για τη μεγαλύτερη αθλήτική διοργάνωση της χρονιάς, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Στέφανος Ντούσκος (σκιφ), Χριστίνα Μπούρμπου-Ευαγγελία Αναστασιάδου (δίκωπος), Αντώνης Παπακωνσταντίνου-Πέτρος Γκαϊδατζής (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών), Ζωή Φίτσιου-Μιλένα Κοντού (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών) συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Τζιάνι Ποστιλιόνε, τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Πέτρου και την φυσικοθεραπεύτρια Ιωάννα Φούκα βρίσκονται ήδη στη λίμνη Αiguebelette σε μια εξαιρετική εγκατάσταση που το 2015 είχε φιλοξενήσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 580 χλμ νοτιοανατικά του Παρισιού όπου θα παραμείνουν ως τις 21 Ιουλίου όταν και θα ταξιδέψουν για τη γαλλική πρωτεύουσα για να πάρουν μέρος στην Ολυμπιακή ρεγκάτα.

κωπηλασια

Τις τρείς αυτές εβδομάδες θα πραγματοποιηθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας των τεσσάρων ελληνικών πληρωμάτων που θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές στους Ολυμπιακούς αγώνες από την Κυριακή 27 Ιουλίου και μετά.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η κωπηλασία έφερε ένα από τα μετάλλια της Ελλάδας από το Τόκιο 2021, με τον Στέφανο Ντούσκο στο σκιφ να κατακτά το χρυσό, ενώ στο Παρίσι θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων που η χώρα θα εκπροσωπηθεί με τον μέγιστο αριθμό πληρωμάτων (4) μετά το 2012 στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα