Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στα προημιτελικά του μονού σκιφ ο Στέφανος Ντούσκος

ntouskos_oa

bet365

Στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό σκιφ προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου γκρουπ των προκριματικών του μονού σκιφ με χρόνο 7:01.79.

Με το δεξί ξεκίνησε την υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος πήρε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό σκιφ, τερματίζοντας δεύτερος στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών με χρόνο 7:01.79.

Ο Έλληνας κωπηλάτης δεν ξεκίνησε καλά την κούρσα, έχοντας κακή εκκίνηση. Πολύ γρήγορα, όμως, βρέθηκε στην δεύτερη θέση πριν τα πρώτα 500μ.. Η έκβαση της διαδρομής δεν άλλαξε καθόλου έως το τέλος της, με τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος ν' αποκτά πολύ καλό ρυθμό και να μην αφήνει τον Γιαννιώτη αθλητή να σκεφτεί μία πιθανή προσπέραση.

Την τριάδα από το γκρουπ του Ντούσκου συμπλήρωσε ο αθλητής από την Αίγυπτο, Ελμπάνα Αμπντελχαλέκ. Οι προημιτελικοί του μονού σκιφ είναι προγραμματισμένοι για την Τρίτη (30/7).

Ο πίνακας αποτελεσμάτων στο γκρουπ του Ντούσκου:

Pinakas mono skif.
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα