Ολυμπιακοί αγώνες 2024, Ντούσκος: «Βήμα - βήμα θα κάνουμε κάποιες αλλαγές για να φτάσουμε μέχρι τη διεκδίκηση του μεταλλίου»

Newsroom
ntouskos_paris

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος μίλησε μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του μονού σκιφ, δηλώνοντας ευχαριστημένος και ότι ο μοναδικός του στόχος είναι η διάκριση.

Ο Στέφανος Ντούσκος πήρε με άνεση την πρόκριση στα προημιτελικά του μονού σκιφ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, αφού τερμάτισε δεύτερος στην προκριματική του σειρά.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης δήλωσε μετά την πρόκριση του ότι πηγαίνει βήμα - βήμα και ότι όλα είναι πιθανά στον τελικό, αρκεί μόνο να βελτιώσει κάποια κομμάτια που χρειάζεται.

«Ξέρουμε ότι εγώ ο Νεοζηλανδός και κάποιοι άλλο είναι στην κορυφή. Κοντραριστήκαμε στην πρώτη κούρσα, είναι νωρίς ακόμα. Ο στόχος επετεύχθη να περάσουμε στην προημιτελική φάση. Βήμα - βήμα θα κάνουμε και κάποιες αλλαγές για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να φτάσουμε μέχρι τη διεκδίκηση του μεταλλίου» δήλωσε ο Ντούσκος για την κούρσα της πρόκρισης.

Ακόμη στάθηκε και στην εκκίνηση που έκανε λέγοντας:

«Κακή δεν θα το έλεγα. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο Νεοζηλανδός είναι ένα δυνατό παιδί, πάνω από δύο μέτρα. Προσπάθησα να κρατηθώ κοντά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στα 1.000 μέτρα. Ο στόχος είναι να περάσω κάθε βήμα. Στον τελικό άμα φτάσουμε είναι όλα ανοικτά»

Τέλος μίλησε για το άγχος που είχε κατά η διάρκεια του αγωνίσματος και τις κακές καιρικές συνθήκες:

«Ένα άγχος το είχα. Κάνεις προπόνηση καθημερινά για τα επόμενα τρία χρόνια για να είσαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Ενώ το μυαλό σου να είναι εκεί μπορεί να μην ανταποκριθεί το σώμα σου. Σίγουρα δεν με επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες. Είμαστε καλύτεροι από κάποιους που είναι στα δύο μέτρα, ξέρουμε να κάνουμε καλύτερη κουπιά. Το καλύτερο είναι να έχουμε κυματισμό και μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Ελπίζουμε στις επόμενες φάσεις να έχει καλύτερο κύμα».

Την Tρίτη (30/07) o Στέφανος Ντούσκος θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του μονού σκιφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα