Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκρίθηκαν στα ημιτελικά του δίκωπου οι Μπούρμπου και Αναστασιάδου

Newsroom
kopilasia_olympics

bet365

Στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του δίκωπου γυναικών στην κωπηλασία προκρίθηκαν οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κούρσας τους.

Χωρίς ν' αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία στο προκριματικό γύρο, το δίδυμο Μπούρμπου - Αναστασιάδου πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του δίκωπου γυναικών στην κωπηλασία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της κούρσας τους.

Η δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ξεκίνησε όπως η πρώτη, με την κωπηλασία. Την πρώτη ημέρα ο Ντούσκος πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο σκιφ, ενώ σήμερα Κυριακή (28/7) οι Χριστίνα Μπούρπμου και Ευαγγελία Αναστασιάδου πήραν την πρόκριση.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν δεύτερες στην κούρσα τους με χρόνο 7:20.49, πίσω από τις Αυστραλέζες οι οποίες πήραν πρώτες την πρόκριση στο ημιτελικά από την εν λόγω κούρσα με χρόνο 7:16.58.

Αναλυτικά οι χρόνοι:

kwpilasia

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα